Kelder bouwen onder bestaande woning


MBS Kelderbouw kan een kelder bouwen onder of naast een bestaande woning. Of u nu op zoek bent naar een afzinkkelder, prefab kelderwanden, prefab kelderbak, wijnkelder, parkeerkelder of gestorte kelder, wij leveren maatwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij de ideale partner. Onze kelders zijn gegarandeerd waterdicht voor een periode van tien jaar (wettelijk maximum). Om een kelder onder een bestaande woning te kunnen bouwen, dient de bouwlocatie aan bepaalde criteria te voldoen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij MBS Kelderbouw.

Een kelder op maat laten bouwen onder een bestaande woning

Een kelder onder een bestaande woning laat u bouwen door een specialist. Daarom schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw. Alle gegevens die een rol kunnen spelen bij de bouw van een kelder worden geanalyseerd door onze technisch adviseur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grondwaterstand en de bodemgesteldheid. Onze medewerkers voorzien u dan ook graag van deskundig advies op maat over uw situatie.

Eerdere projecten

In het verleden hebben wij als ervaren kelderbouwer vele projecten afgerond voor klanten in verschillende sectoren, maar ook voor particulieren. Wilt u een kelder laten bouwen onder een bestaande woning? Neem dan snel contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.