Afzinkkelder woning

Achter een woning aan de Mulderstraat in het centrum van Utrecht heeft MBS Kelderbouw een afzinkkelder met onderwaterbeton gerealiseerd. Hierbij.. Meer lezen »

Streefkerk

Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning

MBS Kelderbouw heeft voor de nieuwbouw van een woning in Streefkerk de fundering en het prefab betoncasco (onderbouw) verzorgd.

Zwaanshoek

Traditionele kelder

Traditionele kelder

In opdracht van NSN Service heeft MBS Kelderbouw een traditionele kelder in Zwaanshoek gerealiseerd. Allereerst is een gat gegraven waarna.. Meer lezen »

Caissons tafelbrug

In Zuidhorn wordt een tafelbrug vervangen omdat de vaarweg een andere klasse krijgt (breder en dieper). De caissons van de.. Meer lezen »

Prefab beton autowasplein

In opdracht van Happy Duck heeft MBS Kelderbouw prefab beton geleverd voor de realisatie van vijftien wasplaatsen als onderdeel van een.. Meer lezen »

Lechlade (UK)

Afzinkkelder luxe villa

Afzinkkelder luxe villa

In een voormalige grindgroeve nabij Londen realiseert projectontwikkelaar YOO een aantal prachtige luxe villa’s onder de naam The Lakes by YOO… Meer lezen »

Nijmegen

Kelder apotheek

Kelder apotheek

In opdracht van aannemersbedrijf B.F. van Tienen realiseert MBS Kelderbouw in Nijmegen een geïsoleerde kelder voor de uitbreiding van een.. Meer lezen »

Wassenaar

Wijnkelder

Wijnkelder

Aan de Windlustweg/Burchtlaan in Wassenaar heeft MBS Kelderbouw voor Van Houwelingen Bouw Rotterdam B.V. een afzinkkelder gerealiseerd. De kelder zal.. Meer lezen »

Zwembad + woonhuiskelder

In opdracht van Aannemingsbedrijf Van der Windt uit Oudewater heeft MBS Kelderbouw een zwart biologisch zwembad gemaakt voor de nieuwbouw.. Meer lezen »

Fietskelder onder woning

Op camping Duinhorst in Wassenaar realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder onder het woonhuis van de campingeigenaar. De kelder zal worden gebruikt.. Meer lezen »

Afzinkkelder + casco

In Everdingen realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder met casco. Met de onderstaande foto’s houden wij u op de hoogte van.. Meer lezen »

Amsterdam

Afzinkkelder

Afzinkkelder

MBS Kelderbouw heeft aan de Middenweg in Amsterdam een afzinkkelder gerealiseerd.

Afzinkkelder in duinzand

Voor Botman Bouw heeft MBS Kelderbouw aan de Westkapellelaan in Den Haag in duinzand naast een bestaande villa een afzinkkelder.. Meer lezen »

Bilthoven

Afzinkkelder

Afzinkkelder

Voor Bébouw Midreth heeft MBS Kelderbouw in Bilthoven een afzinkkelder gerealiseerd.

Onderbouw restaurant

Voor architect Sjaak van Goud en fam. van de Plasse heeft MBS Kelderbouw de onderbouw van een nieuw restaurant in.. Meer lezen »

Afzinkkelder achtertuin

In de achtertuin van een woning in Arnhem is door MBS Kelderbouw een afzinkkelder gerealiseerd.

Bergambacht

Afzinkkelder

Afzinkkelder

Voor Huf Haus heeft MBS Kelderbouw in Bergambacht een kelder in het werk gestort en afgezonken.

Caissons brug Ganzepool

In opdracht van Dura Vermeer heeft MBS Kelderbouw twee caissons afgezonken ten behoeve van de realisatie van brug Ganzepool in.. Meer lezen »

U-vormige afzinkkelder

In Den Haag heeft MBS Kelderbouw een u-vormige afzinkkelder tegen een bestaande constructie afgezonken. Er is gekozen voor een afzinkkelder.. Meer lezen »

Vlaardingen

Prefab bak BP

Prefab bak BP

Voor BP heeft MBS Kelderbouw in Vlaardingen een prefab bak afgezonken.

Overstort riool

Op advies van Tauw heeft MBS Kelderbouw in gemeente Bergen (Noord-Holland) een put afgezonken.

Bergbezinkbassin

In opdracht van Dura Vermeer heeft MBS Kelderbouw in het centrum van Haarlem een kelder van 40 meter lang 600.. Meer lezen »

Wassenaar

Zwembad

Zwembad

In samenwerking met Waterwel Zwembaden heeft MBS Kelderbouw een zwembad gerealiseerd voor een particuliere opdrachtgever in Wassenaar.

Rilland Bath

Kelder + casco villa

Kelder + casco villa

In 2013 is MBS Kelderbouw begonnen met de nieuwbouw van de kelder en het casco voor een villa in Rilland Bath.

Afzinkkelder Laren

In Laren hebben wij een L-vormige afzinkkelder geplaatst met rondom de schuren van de buren. Op deze locatie moest er.. Meer lezen »

Afzinkkelder Zeist

Aan de Steynlaan in Zeist hebben wij een afzinkkelder van 38 x 27 meter geplaatst met rondom belendingen ‘op staal’… Meer lezen »

Afzinkkelder Zeist

Voor BK Bouw hebben wij opnieuw een afzinkkelder geplaatst aan de Slotlaan te Zeist. Vanwege de verkeershinder dient dit ‘s.. Meer lezen »

Afzinkkelder Zandvoort

In de bouwvakantie hebben wij voor Ballast Nedam aan de Prinsesseweg in Zandvoort een afzinkkelder van 85 x 6 meter geplaatst. De.. Meer lezen »

Afzinkkelder Boxtel

In een nauw winkelstraatje in het centrum van Boxtel met rondom belendingen en niet onderheid hebben wij een afzinkkelder geplaatst.

Afzinkkelder Werkendam

Onder de uitbouw van een woning te Werkendam hebben wij een kelder geplaatst. In verband met de slappe grond hebben we.. Meer lezen »

Afzinkkelder Wassenaar

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij een leuke afzinkkelder strak achter de woning gemaakt. Een dag plaatsen, een dag afzinken.. Meer lezen »

Afzinkkelder Wateringen

Aan het Oosteinde 60 te Wateringen tussen twee bestaande (niet onderheide) woningen op de slappe bodem en veenachtige ondergrond hebben.. Meer lezen »

Afzinkkelder Baarn

Voor Nijhof te Baarn hebben we een sprinkler-bassin gebouwd, vlak naast een bedrijfshal met monoliet gestorte vloeren. Het alternatief was.. Meer lezen »

Afzinkkelder Wassenaar

In Wassenaar hebben wij een strakke prefab afzinkkelder in korte tijd geplaatst.

Afzinkkelder Wassenaar

In april 2014 hebben wij onder het ‘huis van de dokter’ aan de Kerkstraat in Wassenaar een afzinkkelder geplaatst. Vanwege.. Meer lezen »

Afzinkkelder Dordrecht

Aan het Wantijplantsoen 15 in de drassige bodem van Dordrecht hebben wij een L-vormige afzinkkelder geplaatst. De wanden zijn 200 mm dik met.. Meer lezen »

Afzinkkelder Voorschoten

Voor de Wassenaarse Bouwmaatschappij BV hebben wij een kelder aan de Krimkade 2 in Voorschoten in het werk gestort en afgezonken. Daarna is de.. Meer lezen »

Afzinkkelder Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord hebben wij voor COLLO architecten een kelder afgezonken die vijf meter dieper is dan de bestaande grondvloer van de.. Meer lezen »

Afzinkkelder Volendam

In november 2012 hebben wij in de slappe bodem van oud Volendam aan de Vissersstraat 34 een kelder afgezonken.

Afzinkkelder onder fietsenberging

Van Gastel Notarissen bouwt een fietsenberging op de erfscheiding. Wij zinken een kelder af onder de fietsenberging, deze kelder doet tevens dienst als.. Meer lezen »

Afzinkkelder Loetje aan de Amstel

Naast het prachtige ‘Loetje aan de Amstel’ aan de Amstelzijde 35-37 te Amstelveen bouwen wij een afzinkkelder voor aannemersbedrijf H.P. Compier & Zonen.

Afzinkkelder Blaricum

In Blaricum (N-H) mag maximaal 8000 m³ water bemaald worden. Bij dit project hebben wij in twee dagen het zwembad.. Meer lezen »

Afzinkkelder Putten

Achter deze woning hebben wij een afzinkkelder geplaatst, hier zal later een uitbouw op komen. De kelder is tussen de.. Meer lezen »

Afzinkkelder thuisbioscoop

Een jong gezin wilde graag hun woning uitbreiden met een thuisbioscoop voorzien van daglichtvoorziening. Wij hebben in de achtertuin een afzinkkelder.. Meer lezen »

Afzinkkelder Sint Pancras

Achter de woning hebben wij een ondergrondse uitbouw van 15,46 x 10,50 meter ‘nat’ afgezonken. De betonvloer is onder water.. Meer lezen »

Afzinkkelder Heerhugowaard

in Noord-Holland hebben wij in een bestaande fabriekshal compleet all-inn een put ingegraven.

Afzinkkelder Soest

In Soest hebben wij een garage van 80 m2 geheel onderkelderd. De netto stahoogte is 265 cm.

Afzinkkelder achter winkelpand

Achter een winkelpand aan de Slotlaan (drukke winkelstraat) hebben wij ‘s nachts een afzinkbak geplaatst van 16 x 6 meter.

Afzinkkelder Schalkwijk

De dorpskroeg van Schalkwijk welke voorheen eigendom was van André Hazes wordt aan de achterzijde uitgebouwd en verdiept.

Afzinkkelder Schaarsbergen

In Schaarsbergen hebben wij een grote afzinkkelder van 15 x 15 meter in een achtertuin geplaatst.

Afzinkkelder Pernis

Voor aannemer Tankens uit Andel mochten wij in Pernis een grote afzinkkelder plaatsen. Deze kelder is bijna rondom de bestaande.. Meer lezen »

Afzinkkelder Deurne

In Deurne mochten wij een afzinkkelder plaatsen welke dienst gaat doen als garage. Deze is strak naast de schuur van.. Meer lezen »

Afzinkkelder Smurfit Kappa

In een bestaande productiehal van Smurfit Kappa hebben wij naast een draaiende kartonproductielijn (24-7) een afzinkkelder van zeven meter diep.. Meer lezen »

Afzinkkelder Rijen

De open dag in Rijen was geslaagd. Samen met Waterblock, onze partner in waterbeheersing, hebben wij onder grote belangstelling een.. Meer lezen »

Afzinkkelder Ridderkerk

Op de Pruimendijk in Ridderkerk hebben wij bij een villa met rondom oude woningen (niet onderheid) een afzinkkelder geplaatst.

Afzinkkelder Reeuwijk

Op een plek waar we aan twee zijden ingesloten waren door de Reeuwijkse plassen en de slappe veengrond hebben we.. Meer lezen »

Afzinkkelder Papendrecht

Aan de Schooldwarsstraat te Papendrecht dichtbij de rivier Beneden-Merwede hebben wij een afzinkkelder geplaatst.

Afzinkkelder Overberg

Voor de familie R. Ploeg in Overberg hebben we een afzinkkelder in het werk gestort (geen prefab in verband met.. Meer lezen »

Afzinkkelder Noordwijk

In hartje Noordwijk hebben wij een afzinkkelder geplaatst van 31 x 12 meter. Op de onderstaande site kunt u meer informatie.. Meer lezen »

Afzinkkelder Nieuwegein

Bij familie de Wit aan het Marisplantsoen 16 in Nieuwegein hebben wij een afzinkkelder geplaatst in de achtertuin met een.. Meer lezen »

Afzinkkelder NedTrain

Wij hebben de opdracht gekregen van Strukton om in een emplacement hal waar onderhoud aan treinen plaatsvind een kelder af.. Meer lezen »

Afzinkkelder Naarden

Aan het Eemmeer hebben wij een afzinkkelder geplaatst. De boorpalen van bijna 50 cm dik, de bestaande heipalen die we.. Meer lezen »

Afzinkkelder Mijdrecht

In Mijdrecht hebben wij in het grondwater, op het heiwerk en de slappe veengrond een afzinkkelder geplaatst. Een afzinkkelder bespaart.. Meer lezen »

Afzinkkelder Bergen

Voor Bouwburo H. Tauber BV hebben wij een mooie geïsoleerde woonhuiskelder aan de Lijtweg 26 te Bergen geplaatst. Het afzinken heeft.. Meer lezen »

Afzinkkelder parkeergarage

In Laren (Noord-Holland) hebben wij een afzinkkelder geplaatst welke fungeert als inrit voor een parkeergarage. Extra complex was de hoge waterstand.. Meer lezen »

Afzinkkelder Laren

In de achtertuin van deze woning in Laren hebben wij een kelder van 16,5 x 5,5 meter afgezonken.

Afzinkkelder Wassenaar

De afzinkkelder (deels in de bestaande woning) is door MBS in het werk gestort. De prefab betonwanden zijn gladder en.. Meer lezen »

Afzinkkelder naast luxe villa

Naast een luxe villa (op staal) wordt in enkele dagen een diepe kelder gerealiseerd zonder dure oplossingen. Gewoon afzinken!

Afzinkkelder Rijnsburg

In een gymzaal van Visser ‘t Hooft Lyceum aan het Noordeinde 24 te Rijnsburg hebben wij een afzinkkelder van 20,51.. Meer lezen »

Afzinkkelder IJsselstein

In het historisch centrum (Weidstraat 12) te IJsselstein hebben wij een kelder afgezonken van 13,50 x 6,80 meter.

Afzinkkelder uitbouw

In Hilversum hebben wij langs de bestaande fundering ‘op staal’ een L-vormige kelder afgezonken.

Afzinkkelder parkeergarage

Voor bouwbedrijf Tervoort uit Egmond mochten wij in Heiloo een parkeergarage afzinken.

Afzinkkelder Heemstede

De Thijmlaan 29 te Heemstede is voorzien van een afzinkkelder onder de uitbouw (particulier).

Afzinkkelder Hardewijk

In een achtertuin in Hardewijk zinken wij strak tussen de heg en de bestaande woning een hobbykelder van formidabele afmetingen.. Meer lezen »

Afzinkkelder Gouderak

In de slappe veenbodem van Gouderak hebben wij een kelder van 22 x 16 meter afgezonken zonder stalen damwanden.

Afzinkkelder in dijk

In een dijk op 15 meter afstand van een bestaande, niet onderheide woning hebben wij een afzinkkelder geplaatst. De fundering.. Meer lezen »

Afzinkkelder Bussum

Onze eerste geïsoleerde afzinkkelder is geplaatst in Bussum. De fabrieksmatig aangebrachte XPS aan de buitenzijde van de kelderwanden zorgt voor.. Meer lezen »