Beton kelder

Bij MBS Kelderbouw bent u aan het juiste adres voor een beton kelder op maat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van prefab beton kelders op maat. Of u nu op zoek bent naar prefab kelders voor nieuwbouw of bestaande woningen of grote parkeerkelders in de binnenstad, wij zijn uw ideale partner. Op onze productielocatie in Vianen (MultiBeton) produceren wij diverse prefab kelders op maat. Een beton kelder van MBS Kelderbouw is gegarandeerd waterdicht voor een periode van tien jaar (wettelijk maximum). Wij leveren betonkelders aan particulieren, architecten, aannemers en constructeurs in heel Nederland.

Een beton kelder geheel op maat

Bij MBS Kelderbouw bent u verzekerd van maatwerk. De beton kelder wordt geheel op basis van uw wensen geproduceerd. Wij hebben ruime ervaring met het leveren van beton kelders en zeer uiteenlopende projecten voor klanten verzorgd. Wij leveren de beton kelder niet alleen maar kunnen deze ook voor u plaatsen. Dit is namelijk een lastige en risicovolle klus die u het liefst overlaat aan een specialist die hier dagelijks mee werkt.

Gecertificeerd

Uiteraard zijn onze betonproducten alsmede onze werkzaamheden gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Vraag snel naar de mogelijkheden bij MBS Kelderbouw voor de levering van een beton kelder.

Naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

E-mail

Telefoonnummer

Bericht