Kelder nieuwbouw

Voor een prefab kelder onder nieuwbouw schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw. Wij zetten ons in voor zowel particulieren als aannemers, constructeurs en architecten. Iedereen die op zoek is naar een kelder onder nieuwbouw kan bij ons terecht. Wanneer u ons inschakelt voor kelder nieuwbouw voeren wij onder andere het graafwerk uit en verzorgen we de bemaling van het grondwater.

De juiste kennis en ervaring zijn nodig om een kelder onder nieuwbouw te kunnen bouwen die ook op lange termijn waterdicht is. Bij MBS Kelderbouw is een kelder gegarandeerd waterdicht voor een periode van tien jaar (wettelijk maximum).

Een kelder onder nieuwbouw laten plaatsen

De ervaren kelderbouwers van MBS Kelderbouw plaatsen een kelder onder nieuwbouw op deskundige en vooral veilige wijze. Hierbij zijn langdurige kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. Onze betonproducten en werkzaamheden zijn allemaal gecertificeerd. Wij leveren kelders voor uiteenlopende doeleinden. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Afzinkkelders
  • Wijnkelders
  • Gestorte kelders
  • Prefab kelderbak/kelderwanden
  • Parkeerkelders

Onze technische adviseur maakt een analyse van de beschikbare gegevens. Hierbij kunt u denken aan de plaatselijke bodemgesteldheid, de bouwkundige staat van belendingen en de grondwaterstand.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij MBS Kelderbouw en wilt u een kelder laten plaatsen onder nieuwbouw? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

E-mail

Telefoonnummer

Bericht