Prefab betonbouw

Voor prefab betonbouw schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw.Wij produceren en plaatsen namelijk diverse prefab kelders, kelderwanden en afzinkkelders. Onze kelders kunnen zowel onder nieuwbouw als bestaande woningen geplaatst worden. Tevens realiseren wij grote kelders zoals parkeergarages in de binnenstad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren een passende kelder. Onze kelders zijn gegarandeerd tien jaar waterdicht (wettelijk maximum). U bent dan ook verzekerd van de ongekende kwaliteit van onze kelders! Vraag snel naar de mogelijkheden bij MBS Kelderbouw.

Prefab betonbouw: vele mogelijkheden

Binnen de prefab betonbouw biedt MBS Kelderbouw u vele mogelijkheden op het gebied van prefab kelders. Wij produceren en leveren de producten niet alleenmaar verzorgen ook de plaatsing. De uitvoering van het graafwerk, het funderen op diverse soorten paalsystemen en de bemaling van het grondwater maken dit werk complex en risicovol. Daarom kunt u ook dit beter overlaten aan de specialist. Wij hebbenruime ervaring met het plaatsen van kelders en de zaken die hierbij komen kijken. Hierdoor kunnen wij u uitstekend van deskundig advies op maat voorzien.

Gecertificeerde betonproducten

MBS Kelderbouw produceert en levert enkel gecertificeerde betonproducten, wat de kwaliteit van onze producten garandeert binnen de prefab betonbouw. Door de certificaten die ons bedrijf heeft, bent u tevens verzekerd van een goede uitvoering van ons werk. Wilt u meer informatie? Neem dan  contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

E-mail

Telefoonnummer

Bericht