Prefab kelder plaatsen

Wanneer u een prefab betonkelder zoekt én u op zoek bent naar iemand die de kelder kan plaatsen, dan schakelt u de hulp in van MBS Kelderbouw. Wij bieden zakelijke bouwers en particuliere opdrachtgevers innovatieve ruimtelijke ondergrondse oplossingen op maat. Wij verzorgen daarbij het gehele bouwtraject, van het ontwerp en de vooronderzoeken tot aan het plaatsen op de bouwplaats. De geotechnische advisering, het maken van de monitoringsplannen, de paalfundering, het grondwerk en de bronbemaling kunnen wij eveneens verzorgen. Een prefab kelder van MBS Kelderbouw is gegarandeerd tien jaar waterdicht (wettelijk maximum).

Een prefab kelder, zoals een betonkelder, op maat laten maken en plaatsen

Wij produceren en leveren de gewenste prefab kelder op maat én we verzorgen uiteraard het plaatsen van de betonkelder. Bij MBS Kelderbouw leveren we de volgende kelders:

  • Prefab kelderbakken
  • Prefab kelderwanden
  • Afzinkkelders
  • Gestorte kelders

Wanneer we beginnen aan het bouwtraject, bewaken we de voortgang van het voorbereidings- en uitvoeringstraject. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en een strakke planning.

Levering van de prefab kelder

Wanneer u ervoor kiest een kelder prefab te laten leveren, bent u bij MBS Kelderbouw verzekerd van een snelle levering. Het plaatsen van de prefab kelder is het meest risicovolle gedeelte van het bouwtraject. De prefab betonkelder kan pas geplaatst worden na grondig vooronderzoek. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Hydrologisch onderzoek
  • Explosievenonderzoek
  • Bodemonderzoek
  • Funderingsonderzoek
  • Terreingesteldheidsonderzoek

Het uitvoeren van dergelijke vooronderzoeken is nodig voor het verkrijgen van de noodzakelijke bouwvergunning voor het bouwen en plaatsen van een kelder. Welke onderzoeken precies uitgevoerd moeten worden, is medeafhankelijk van de locatie waar de prefab betonkelder wordt geplaatst.

Vragen aan MBS Kelderbouw?

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot een prefab kelder of prefab betonkelder? Neem dan snel contact op door te bellen naar 035-5881888 of verstuur een bericht via het onderstaande contactformulier Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat!

Naam

Bedrijfsnaam (optioneel)

E-mail

Telefoonnummer

Bericht