Afzinkkelder waterbedrijf Zwolle

MBS Kelderbouw produceert, levert en zinkt af een diepwaterfilterkelder met bijbehorende spoelwaterkelders voor een waterbedrijf in Zwolle. In opdracht van.. Meer lezen »

Prefab kelder Utrecht

Voor Bouwbedrijf Kok b.v. is een prefab kelder geleverd aan de (zeer) smalle Zandweg te Vleuten. De kelder in de afmetingen.. Meer lezen »

Afzinkkelder appartementen

Aan de Bellamystraat in de Kinkerbuurt in Amsterdam realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder. De kelder wordt zonder trillingen afgezonken waardoor.. Meer lezen »

Afzinkkelder woning

Direct achter een bestaande villa aan de Zandbergenlaan in Breda realiseert MBS Kelderbouw in de achtertuin een afzinkkelder. Hiermee wordt.. Meer lezen »

Hoek van Holland

Afzinkkelder woning

Afzinkkelder woning

In de duinen in Hoek van Holland realiseert MBS Kelderbouw direct naast een bestaande villa een grote woonhuiskelder.

Den Haag

Pompput

Pompput

Aan de Andries Bickerweg in Den Haag realiseert MBS Kelderbouw in opdracht van GMB Civiel een pompput.

RIdderkerk

Afzinkkelder woning

Afzinkkelder woning

In opdracht voor Verhaar Bouw realiseert MBS Kelderbouw in Ridderkerk een afzinkkelder van vijf meter diep met zwembad voor een.. Meer lezen »

Afzinkkelder waterberging

In opdracht van provincie Noord-Holland realiseert MBS Kelderbouw in Hilversum (Willem Bontekoestraat) een ondergrondse waterberging voor de opvang van regenwater.. Meer lezen »

Uitbreiding hotel Het Rechthuis

Ter uitbreiding van hotel Het Rechthuis in Muiderberg realiseert MBS Kelderbouw een kelder met prefab kelderwanden.

Afzinkkelder hotel Overtoom

In opdracht van Vijzel Vastgoed en Beheer realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder aan de Overtoom in Amsterdam voor een toekomstig.. Meer lezen »

Afzinkkelder Blokhuispoort

In opdracht van BOEi levert en plaatst MBS Kelderbouw een afzinkkelder bij de Blokhuispoort in Leeuwarden. De kelder maakt deel.. Meer lezen »

Rotterdam

Prefab kabeltunnel

Prefab kabeltunnel

In opdracht van Koole Tanktransport heeft MBS Kelderbouw aan de Petroleumweg in Rotterdam prefab betonelementen geleverd voor een kabeltunnel

Bedieningshuisje sluis

In Waalwijk heeft MBS Kelderbouw een prefab bedieningshuisje voor de sluis geleverd.

Harmelen

Woonhuiskelder

Woonhuiskelder

In opdracht van fam. Spruit heeft MBS Kelderbouw een prefab kelderbak in Harmelen geleverd. Hiermee is de bestaande woning van.. Meer lezen »

Heemstede

Woonhuiskelder

Woonhuiskelder

In opdracht van Slokker Bouwgroep heeft MBS Kelderbouw onlangs een prefab kelderbak van 10 x 6,2 meter t.b.v. een nieuwbouwwoning.. Meer lezen »

Afzinkkelder woning

Aan de Roemer Visscherlaan in Zeist realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder. De kelder dient als ondergrondse uitbreiding bij een bestaande.. Meer lezen »

Afzinkkelder met ronde wand

In opdracht van familie Hallema realiseert MBS Kelderbouw aan de Veldweg in Almere-Haven een afzinkkelder. Uniek aan deze afzinkkelder is.. Meer lezen »

Sprinklerkelder datacenter

T.b.v. van een datacenter bouwt MBS Kelderbouw in opdracht van Facilicom uit Woerden een sprinklerkelder van 12 x 6 meter.. Meer lezen »

Afzinkkelder winkelpand

Aan de Vrijstraat in het centrum van Eindhoven realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder onder een winkelpand.

Kruiningen

Afzinkkelder woning

Afzinkkelder woning

In opdracht van Bouwbedrijf Van de Velde realiseert MBS Kelderbouw in Kruiningen een afzinkkelder voor een nieuwbouwwoning.

Woonhuiskelder + casco

In IJburg te Amsterdam realiseert MBS Kelderbouw een prefab woonhuiskelder met -casco.

Ridderkerk

Afzinkkelder woning

Afzinkkelder woning

Ten behoeve van de uitbreiding van een woning in Ridderkerk heeft MBS Kelderbouw een kelder gerealiseerd in de achtertuin van.. Meer lezen »

Kelder restaurant Abel

Voor de uitbreiding van restaurant Abel in Portugaal realiseert MBS Kelderbouw een traditionele kelder met prefab wanden.

Afzinkkelder woning

Achter een woning aan de Mulderstraat in het centrum van Utrecht heeft MBS Kelderbouw een afzinkkelder met onderwaterbeton gerealiseerd. Hierbij.. Meer lezen »

Streefkerk

Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning

MBS Kelderbouw heeft voor de nieuwbouw van een woning in Streefkerk de fundering en het prefab betoncasco (onderbouw) verzorgd.

Zwaanshoek

Traditionele kelder

Traditionele kelder

In opdracht van NSN Service heeft MBS Kelderbouw een traditionele kelder in Zwaanshoek gerealiseerd. Allereerst is een gat gegraven waarna.. Meer lezen »

Prefab beton autowasplein

In opdracht van Happy Duck heeft MBS Kelderbouw prefab beton geleverd voor de realisatie van vijftien wasplaatsen als onderdeel van een.. Meer lezen »

Lechlade (UK)

Afzinkkelder luxe villa

Afzinkkelder luxe villa

In een voormalige grindgroeve nabij Londen realiseert projectontwikkelaar YOO een aantal prachtige luxe villa’s onder de naam The Lakes by YOO… Meer lezen »

Nijmegen

Kelder apotheek

Kelder apotheek

In opdracht van aannemersbedrijf B.F. van Tienen realiseert MBS Kelderbouw in Nijmegen een geïsoleerde kelder voor de uitbreiding van een.. Meer lezen »

Prefab kelders ParqGreen

Voor de bouw van de woningen van recreatiepark ParqGreen aan de Reeuwijkse Plassen heeft MBS Kelderbouw in opdracht van Bouwbedrijf.. Meer lezen »

Wassenaar

Wijnkelder

Wijnkelder

Aan de Windlustweg/Burchtlaan in Wassenaar heeft MBS Kelderbouw voor Van Houwelingen Bouw Rotterdam B.V. een afzinkkelder gerealiseerd. De kelder zal.. Meer lezen »

Zwembad + woonhuiskelder

In opdracht van Aannemingsbedrijf Van der Windt uit Oudewater heeft MBS Kelderbouw een zwart biologisch zwembad gemaakt voor de nieuwbouw.. Meer lezen »

Fietskelder onder woning

Op camping Duinhorst in Wassenaar realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder onder het woonhuis van de campingeigenaar. De kelder zal worden gebruikt.. Meer lezen »

Afzinkkelder + casco

In Everdingen realiseert MBS Kelderbouw een afzinkkelder met casco. Met de onderstaande foto’s houden wij u op de hoogte van.. Meer lezen »

Amsterdam

Afzinkkelder

Afzinkkelder

MBS Kelderbouw heeft aan de Middenweg in Amsterdam een afzinkkelder gerealiseerd.

Afzinkkelder in duinzand

Voor Botman Bouw heeft MBS Kelderbouw aan de Westkapellelaan in Den Haag in duinzand naast een bestaande villa een afzinkkelder.. Meer lezen »

Bilthoven

Afzinkkelder

Afzinkkelder

Voor Bébouw Midreth heeft MBS Kelderbouw in Bilthoven een afzinkkelder gerealiseerd.

Onderbouw restaurant

Voor architect Sjaak van Goud en fam. van de Plasse heeft MBS Kelderbouw de onderbouw van een nieuw restaurant in.. Meer lezen »

Afzinkkelder achtertuin

In de achtertuin van een woning in Arnhem is door MBS Kelderbouw een afzinkkelder gerealiseerd.

Bergambacht

Afzinkkelder

Afzinkkelder

Voor Huf Haus heeft MBS Kelderbouw in Bergambacht een kelder in het werk gestort en afgezonken.

Caissons brug Ganzepool

In opdracht van Dura Vermeer heeft MBS Kelderbouw twee caissons afgezonken ten behoeve van de realisatie van brug Ganzepool in.. Meer lezen »

U-vormige afzinkkelder

In Den Haag heeft MBS Kelderbouw een u-vormige afzinkkelder tegen een bestaande constructie afgezonken. Er is gekozen voor een afzinkkelder.. Meer lezen »

Vlaardingen

Prefab bak BP

Prefab bak BP

Voor BP heeft MBS Kelderbouw in Vlaardingen een prefab bak afgezonken.

Overstort riool

Op advies van Tauw heeft MBS Kelderbouw in gemeente Bergen (Noord-Holland) een put afgezonken.

Bergbezinkbassin

In opdracht van Dura Vermeer heeft MBS Kelderbouw in het centrum van Haarlem een kelder van 40 meter lang 600.. Meer lezen »

Wassenaar

Zwembad

Zwembad

In samenwerking met Waterwel Zwembaden heeft MBS Kelderbouw een zwembad gerealiseerd voor een particuliere opdrachtgever in Wassenaar.

Rilland Bath

Kelder + casco villa

Kelder + casco villa

In 2013 is MBS Kelderbouw begonnen met de nieuwbouw van de kelder en het casco voor een villa in Rilland Bath.

Afzinkkelder Laren

In Laren hebben wij een L-vormige afzinkkelder geplaatst met rondom de schuren van de buren. Op deze locatie moest er.. Meer lezen »

Afzinkkelder Zeist

Aan de Steynlaan in Zeist hebben wij een afzinkkelder van 38 x 27 meter geplaatst met rondom belendingen ‘op staal’… Meer lezen »

Afzinkkelder Zeist

Voor BK Bouw hebben wij opnieuw een afzinkkelder geplaatst aan de Slotlaan te Zeist. Vanwege de verkeershinder dient dit ’s.. Meer lezen »

Afzinkkelder Zandvoort

In de bouwvakantie hebben wij voor Ballast Nedam aan de Prinsesseweg in Zandvoort een afzinkkelder van 85 x 6 meter geplaatst. De.. Meer lezen »

Afzinkkelder Boxtel

In een nauw winkelstraatje in het centrum van Boxtel met rondom belendingen en niet onderheid hebben wij een afzinkkelder geplaatst.

Afzinkkelder Werkendam

Onder de uitbouw van een woning te Werkendam hebben wij een kelder geplaatst. In verband met de slappe grond hebben we.. Meer lezen »

Afzinkkelder Wassenaar

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij een leuke afzinkkelder strak achter de woning gemaakt. Een dag plaatsen, een dag afzinken.. Meer lezen »

Afzinkkelder Wateringen

Aan het Oosteinde 60 te Wateringen tussen twee bestaande (niet onderheide) woningen op de slappe bodem en veenachtige ondergrond hebben.. Meer lezen »

Afzinkkelder Baarn

Voor Nijhof te Baarn hebben we een sprinkler-bassin gebouwd, vlak naast een bedrijfshal met monoliet gestorte vloeren. Het alternatief was.. Meer lezen »

Afzinkkelder Wassenaar

In Wassenaar hebben wij een strakke prefab afzinkkelder in korte tijd geplaatst.

Afzinkkelder Wassenaar

In april 2014 hebben wij onder het ‘huis van de dokter’ aan de Kerkstraat in Wassenaar een afzinkkelder geplaatst. Vanwege.. Meer lezen »

Afzinkkelder Dordrecht

Aan het Wantijplantsoen 15 in de drassige bodem van Dordrecht hebben wij een L-vormige afzinkkelder geplaatst. De wanden zijn 200 mm dik met.. Meer lezen »

Afzinkkelder Voorschoten

Voor de Wassenaarse Bouwmaatschappij BV hebben wij een kelder aan de Krimkade 2 in Voorschoten in het werk gestort en afgezonken. Daarna is de.. Meer lezen »

Afzinkkelder Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord hebben wij voor COLLO architecten een kelder afgezonken die vijf meter dieper is dan de bestaande grondvloer van de.. Meer lezen »

Afzinkkelder Volendam

In november 2012 hebben wij in de slappe bodem van oud Volendam aan de Vissersstraat 34 een kelder afgezonken.

Afzinkkelder onder fietsenberging

Van Gastel Notarissen bouwt een fietsenberging op de erfscheiding. Wij zinken een kelder af onder de fietsenberging, deze kelder doet tevens dienst als.. Meer lezen »

Afzinkkelder Loetje aan de Amstel

Naast het prachtige ‘Loetje aan de Amstel’ aan de Amstelzijde 35-37 te Amstelveen bouwen wij een afzinkkelder voor aannemersbedrijf H.P. Compier & Zonen.

Afzinkkelder Blaricum

In Blaricum (N-H) mag maximaal 8000 m³ water bemaald worden. Bij dit project hebben wij in twee dagen het zwembad.. Meer lezen »

Afzinkkelder Putten

Achter deze woning hebben wij een afzinkkelder geplaatst, hier zal later een uitbouw op komen. De kelder is tussen de.. Meer lezen »

Afzinkkelder thuisbioscoop

Een jong gezin wilde graag hun woning uitbreiden met een thuisbioscoop voorzien van daglichtvoorziening. Wij hebben in de achtertuin een afzinkkelder.. Meer lezen »

Afzinkkelder Sint Pancras

Achter de woning hebben wij een ondergrondse uitbouw van 15,46 x 10,50 meter ‘nat’ afgezonken. De betonvloer is onder water.. Meer lezen »

Afzinkkelder Heerhugowaard

in Noord-Holland hebben wij in een bestaande fabriekshal compleet all-inn een put ingegraven.

Afzinkkelder Soest

In Soest hebben wij een garage van 80 m2 geheel onderkelderd. De netto stahoogte is 265 cm.